Termeni si Conditii

Acest document contine conditiile generale contractuale care se vor aplica vanzarilor realizate de SC CHOOFI STORIES SRL prin intermediul magazinului virtual Choofi, gazduit pe site-ul www.choofi.ro.

Continutul site-ului www.choofi.ro – imagini, texte – este proprietatea SC CHOOFI STORIES SRL , si/sau a furnizorilor sai, partenerilor/asociatilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Ilustratiile, graficile, logo-ul, imaginile de pe choofi.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin choofi.ro, astfel incat sa creeze confuzie printre clienti si/sau sa discrediteze choofi.ro.

Definitii

Vanzator” este CHOOFI STORIES SRL, persoană juridică de naționalitate română, avand sediul social in Floresti, str Urusagului nr 22, sc 1, ap.8, jud. Cluj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/2183/04.05.2017, cod unic de inregistrare fiscala 37503680.

Cumparator” este acea persoana fizica sau juridica ce a lansat o comanda prin intermediul magazinului virtual Choofi si a carui comanda a fost confirmata de vanzator.

Comanda” este acea forma de comunicare electronica sau telefonica ce intervine intre vanzator si cumparator, prin care cumparatorul solicita vanzatorului livrarea produselor selectate pe care cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa le plateasca.

Produs” este orice bun prezentat in cadrul magazinului virtual Choofi in vederea comercializarii.

Contract” reprezinta aceste conditii generale impreuna cu Comanda confirmata de catre vanzator.

Utilizator” este orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-ul www.choofi.ro incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor prin intermediul magazinului virtual gazduit de acest site.

Lansarea si confirmarea comenzii

Prin completarea si finalizarea unei comenzi electronice sau telefonice pentru achizitionarea unui Produs oferit spre vanzare pe site-ul www.choofi.ro, Cumparatorul accepta oferta Vanzatorului.

Acceptarea Comenzii de catre Vanzator este finalizata atunci cand o confirmare din partea Vanzatorului este transmisa catre Cumparator, fara a fi necesara o alta confirmare de primire din partea Cumparatorului.
Astfel, Contractul se considera incheiat in momentul in care Comanda este confirmata de catre Vanzator.
O comanda neconfirmata de Vanzator conform celor de mai sus, nu are valoarea unui Contract intre Vanzator si Cumparator.

Preturile produselor, plata si facturarea

La preturile Produselor nu se aplica TVA.
Plata se realizeaza ramburs. Clientul va achita comanda catre curier, in momentul preluarii coletului.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata ale Produselor sunt specificate in Comanda.
Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Produsele livrate, Cumparatorul avand obligatia sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii.

Livrarea produselor

Vanzatorul se obliga sa expedieze Produsele in sistem de curierat, la locatia indicata de Cumparator in Comanda. Daca se agreaza, produsele pot fi preluate de catre client si de la punctul de lucru al vanzatorului.
Vanzatorul isi asuma obligatia de a efectua livrarea Produselor exclusiv pe teritoriul Romaniei.
Cheltuielile de livrare nu sunt incluse in pretul Produselor si sunt evidentiate separat.
Valoarea acestor cheltuieli este afisata distinct de catre Vanzator si va fi suportata de catre Cumparator.
Prin lansarea comenzii Cumparatorul accepta si costurile de livrare in cuantumul afisat pentru fiecare Produs in parte.
Vanzatorul se angajeaza sa livreze Produsele in termenul asumat si precizat in cadrul site-ului www.choofi.ro pentru fiecare dintre Produse, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data la care Cumparatorul a transmis comanda.
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul in legatura cu noul termen estimat de finalizare a livrarii.
Daca Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea Produselor, se va stabili un nou termen de onorare a Comenzii.
In situatia in care Vanzatorul nu poate sa isi indeplineasca obligatia de livrare din cauza faptului ca Produsul este indisponibil, va informa Cumparatorul despre aceasta imposibilitate si va returna contravaloarea Produsului in termen de 30 de zile de la incasarea pretului (daca este cazul).
Vanzatorul va ambala corespunzator Produsele si va asigura transmiterea documentelor insotitoare

Terms & Conditions

Medvi Design

Creare Magazin Online